Bine ai venit pe pagina Vizitic Marketing!

Proiectul companiei de marketing a luat nastere dupa cca. 15 ani de experienta in domeniu a fondatorilor. S-a dorit o agentie completa de marketing. O solutie pentru orice client, indiferent de marime, care se preocupa de imagine si cresterea vanzarilor. Se extinde treptat, sanatos, prin management performant, inovatie (elementul esential al companiei), solutii adaptate si servicii complete.  

De ce Vizitic Marketing?

Marketing,  pentru ca este denumirea domeniului de activitate. Cu Vizitic este o intreaga poveste. Cautam un nume care sa fie utilizat mai putin sau deloc si care sa aiba o anumita insemnatate. Cu alte cuvinte, sa se cabreze pe viziunea si atitudinea noastra pentru aceasta activitate. Dupa o buna perioada de cercetare in echipa, am gasit Vizitic ”. Parea ciudat la inceput: “Cismea, sursa de apa curgatoare frumos amenajata ”. Apoi, am suprapus peste cuvintele cheie reprezentative pentru noi: Sursa inepuizabila de idei si inovatii, Creativitate, Preocupare catre o imagine curata a clientilor, Efervescenta, Forta grup-echipa etc. Deci, este cam ce aveam nevoie. In plus, numele era intalnit foarte rar, mai exact intr-un dictionar online si in ceva legat de o tara indepartata. Nu stim daca este cea mai buna denumire pe care am ales-o, insa speram sa ne poarte noroc si sa devina un brand important pe piata de profil.

Despre logo Vizitic Marketing

vizitic-marketig-logo-small

Placa de lemn batuta in cuie reprezinta Seriozitate, Certitudine si Neschimbarea principiilor fundamentale. Expresia “batut in cuie”  reprezinta elementele definitorii ale culturii romanesti pentru acest gen de discutii.

Logoul companiei noastre combina armonios doua culori puternice, violetul si portocaliul, care reflecta, pe rand, energie, spirit ludic, capacitatea de a stimula idei si emotii indraznete, iar violetul descrie rafinamentul, elitismul, luxul. Desi aparent cele doua culori transmit lucruri diferite, una fiind calda, cealalta rece, noi consideram ca impreuna definesc plurivalenta companiei noastre, capacitatea Vizitic Marketing de a crea lucruri joviale, tineresti pentru branduri creative, dar si de a dezvolta proiecte si evenimente pline de eleganta si rafinament.

Nu uitati sa ne urmariti! Este indemnul nostru. Ascunde dorinta de a va etala cat mai mult din inovatiile si actiunile noastre. Intentionam sa impartasim cu dumneavoastra bucuria reusitelor si sa ajutam cu exemple constructive societatea in care coabitam.